Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Liberalii au făcut curățenie după PDL, la Micești: Acțiune de ecologizare voluntară după evenimentul ”Tropote în țara vinului”

Publicat

Evenimentul  ”Tropote în țara vinului” organizat la Micești de organizația PDL le-a dat de lucru liberalilor, care spun că au fost nevoiți să facă o acțiune de ecologizare după festivalul democrat-liberalilor. PNL a transmis presei un comunicat și un set de fotografii menite să întărească faptul că evenimentul PDL a lăsat urme în natură. Iată ce spun liberalii:

”Faptul că liderii PDL-uli din Alba Iulia, în frunte cu domnul primar Mircea Hava, au un dispreț clar față de natură și ceea ce înseamnă „verde” pentru Alba Iulia, știam de la episodul de tristă amintire al dispariției Parcului Custozza, de acum doi ani și mai bine. NU am fi dorit ca mai marii PDL-ului local să ne demonstreze, din nou, acest fapt, dar, din păcate, aceștia și-au dat iar în petic. De data aceasta, prilejul l-a constituit ediția din acest an a evenimentului „Tropote în țara vinului”, desfășurat la Micești în 10 octombrie a.c. După respectivul eveniment, așa cum ne-am obișnuit la manifestări organizate de PD-L Alba Iulia, locul de desfășurare a devenit o veritabilă groapă de gunoi, în condițiile în care organizatorilor nu le-a trecut prin cap un lucru esențial – să amplaseze suficiente tomberoane de gunoi. Mai mult decât atât, domnul primar Mircea Hava, liderul PDL Alba și primar al municipiului Alba Iulia, a uitat să ceară organizatorilor (dacă aceștia nu au avut minima decență să se gândească) să curețe locul de desfășurare al evenimentului (cu evidente tente electorale) organizat de către „supușii săi” pe linie politică. Așa încât, după o săptămână de la eveniment, locul de desfășurare al „Tropotelor în țara vinului” ediția 2013, arăta, după cum spuneam, ca o groapă de gunoi. Nemulțumiți de situație, mai mulți locuitori din Micești, observând indiferența autorităților PDL-iste din Alba Iulia, s-au adresat consilierului local Rareș Buglea. Acesta, întrucât situația nu mai cerea amânare până la momentul în care primarul Mircea Hava ar fi binevoit să ceară curățarea zonei, a apelat la membrii Organizației de Tineret a PNL Alba Iulia, ale căror tendințe ecologiste sunt deja cunoscute, iar luni, 14 octombrie, la mai bine de o săptămână de la evenimentul PD-L-ist, au realizat o acțiune de ecologizare a locului unde s-a desfășurat ediția din acest an a  „Tropotelor în țara vinului”. Faptul că tinerii liberali, ajutați și de cetățeni din Micești, au strâns zeci de saci de gunoaie, nu a mai mirat pe nimeni. Rămâne, din păcate, tot mai mult impresia că pentru PD-L Alba Iulia și Mircea Hava natura este doar „ceva” în care îți bagi … gunoiul. Păcat, mare păcat!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. antoniu

    marți, 15.10.2013 at 23:42

    NU pot sa cred!!! astia de la pdl sunt ei un dezastru!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax