Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Liceenii din Aiud, întâlnire cu actorul Bob Rădulescu. Despre decizii, scop și încredere în propriile forțe

Publicat

Liceenii din Aiud, întâlnire cu actorul Bob Rădulescu. Tinerii din Aiud s-au întâlnit joi, 30 mai, cu actorul Bob Rădulescu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai țării și liceenii aiudeni. 

Adolescenții au aflat întâmplări din viața actorului, decizii pe care acesta le-a luat în tinerețe, au primit sfaturi despre cum pot fi gestionate situațiile de criză și eșecurile, fiind încurajați să aibă întotdeauna încredere în ei și în puterile lor.

„Dacă ai fi față în față cu Bob la 17 ani, ce sfat i-ai da?

– Să fie atent la ce vorbește, să fie atent la cuvinte!”

E doar o parte a dialogului pe care renumitul actor Bogdan Bob Rădulescu l-a purtat cu liceenii aiudeni în cadrul unei altfel de ore de dirigenție, joi la Aiud.

„A fost o întâlnire de suflet, interactivă, în care cei prezenți s-au bucurat de fiecare replică și fiecare sfat despre curaj, perseverență, luarea deciziilor, pe care Bob Rădulescu, cu dezinvoltura caracteristică, cu multă autenticitate, le-a oferit liceenilor aiudeni.

Îi mulțumim actorului pentru cuvintele și experiențele împărtășite cu adolescenții aiudeni. Îi mulțumim tinerei aiudence Cristina Olar pentru că a făcut posibilă această întâlnire și liceelor care au răspuns invitației noastre”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax