Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia are teren de sport multifuncţional. Investiţia primăriei a fost de 483.000 lei

Publicat

teren de sport, liceul sportiv Vineri, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, în prezenţa primarului Mircea Hava şi a conducerii şcolii a fost inaugurat terenul de sport al unităţii de învăţământ. Lucrările au costat 483.000 de lei şi au fost finalizate în două luni.

Elevii au acum la dispoziţie un teren de sport multifuncţional, cu o suprafaţă de 40×20 m, pe care îl pot foolosi atât pentru handbal, cât şi pentru fotbal.

Noul teren este dotat cu o tribună cu o capacitate de 120 de locuri, covor sintetic şi nocturnă. De asemenea, în partea stângă a terenului de sport a fost amenjat şi un teren pentru baschet.

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia se poate „lăuda” cu un nou teren sportiv, dotat cu o tribună de 120 de locuri, covor sintetic şi nocturnă. Lucrările au început în luna martie, iar costurile suportate de Primăria Alba Iulia pentru modernizarea terenului de sport sunt de 483.000 de lei +TVA.

Panglica la noul teren de sport a fost tăiată de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava şi un elev din cadrul Liceului Sportiv. De asemenea, la ianugurare au mai participat directorul Liceului cu Program Sportiv, Nicuşor Marcu, directorul tehnic al Primăriei Alba Iulia, Silvia Moldovan, cadre didactice şi elevi.

Potrivit directorului liceului, Nicuşor Marcu, noul teren de sport este multifuncţional, poate fi folosit pentru handbal şi fotbal. De asemenea, în partea stângă terenului a fost amenajat şi un mic teren de baschet. Suprafaţa noului teren sintetic este de 40×20 m. Directorul a mai precizat că terenul este pentru uz intern.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer, în cadrul acestui eveniment, Liceul Sportiv a primit şi un microbuz şcolar de la Ministerul Dezvoltării Regionale, pentru a facilita deplasarea elevilor la diferite competiţii sportive.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bbc

    vineri, 05.06.2015 at 15:41

    scrie in declaratia directorului ca este doar pentru „uz intern”. insa cred ca ar putea sa-l inchirieze, macar pe timp de dupa amiaza(dupa ce se termina orele), e un venit bun pentru scoala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax