Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: LIDL deschide pe 17 decembrie cel de-al treilea magazin la Alba Iulia. Va avea stații de încărcare a mașinilor electrice

Publicat

LIDL va deschide joi, 17 decembrie, cel de-al treilea magazin din Alba Iulia, situat în zona Bazinului Olimpic din municipiul Alba Iulia. Compania va deține în acest fel câte un magazin în fiecare dintre cele mai importante zone din oraș. Este cel de-al doila magazin de acest fel, deschis în oraș în acest an. 

În 17 decembrie, LIDL inaugurează în total 3 magazine: unul în Alba Iulia, unul în Brăila, iar cel de-al treilea în Focșani. Toate cele trei unități dispun de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Cu acestea, rețeaua Lidl ajunge la 288 de magazine.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa.

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. #mancamcaprostii

    marți, 15.12.2020 at 17:57

    Lux si opulenta.
    Cand s-a deschis ultima fabrica , de marimea unui Lidl , pe raza municipiului? Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax