Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Localnicii și turiștii din Alba Iulia au primit sfaturi de la poliţişti pentru prevenirea furturilor

Publicat

politie

Polițiștii din cadrul IPJ Alba, au oferit sfaturi cetățenilor și turiștilor aflați în locurile turistice din Alba Iulia. Cei opriți de forțele de ordine, au primit sfaturi cu privire la modalităţile de protejare a autovehiculelor, bagajelor, poşetelor şi obiectelor de valoare.

Marți  21 august, poliţiştii au fost prezenţi în locurile cu obiective turistice din municipiul Alba Iulia unde au oferit sfaturi cetăţenilor cu privire la modalităţi de protejare a autovehiculelor, bagajelor, poşetelor şi obiectelor de valoare.

Poliţiştii au atras atenţia, în special, cu privire la vulnerabilităţile turiştilor în faţa furturilor din buzunare, atunci când vizitează obiective turistice precum şi la concerte, festivaluri sau alte manifestări publice.

Mesajul poliţiştilor a fost susţinut de materiale informativ – preventive realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba.

Furtul este una din cele mai vechi şi răspândite infracţiuni, care poate avea asupra victimei consecinţe destul de însemnate. Pe lângă paguba materială creată, mai există şi sentimentul de insecuritate care se va estompa foarte greu.

Stimați cetățeni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă adoptarea unor măsuri minime de autoprotecţie a bunurilor dumneavoastră!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax