Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Localul „Art Cafe” din Alba Iulia a fost închis de oamenii legii. Nu a avut niciodată autorizație de funcționare

Publicat

IMG_0058 Joi dimineața,  Art Cafe, un local din centrul municipiului Alba Iulia, a fost închis imediat după terminarea unei conferințe de presă din cadrul Festivalului de Teatru ”Povești” care se desfășoară în localitate. Localul care este deschis de ani buni nu a avut niciodată autorizație de funcționare de la Primăria Alba Iulia, dar a fost de multe ori preferatul administrației județene pentru desfășurarea unor evenimente sau conferințe de presă pe teme culturale. 

Clienții prezenți în local au fost scoși afară de polițiști după care poarta de la intrare a fost sigilată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer,  în data de 24 septembrie 2015, după numeroase sesizări pentru încălcarea liniștii publice, s-a dispus suspendarea activității localului Art Cafe și amendarea patronului acestuia, Emil Ceteraș. Coșer mai spune că  Poliția Locală nu ar fi avut cum să intervină în închiderea și evacuarea localului, pentru că nu are autoritate în acest sens.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei a precizat că acest local nu a avut niciodată o autorizație de funcționare și că s-a luat măsura suspendării activității abia în luna septembrie a acestui an deoarece până atunci nu au fost sesizări la primărie.

Joi, la jumătate de oră după terminarea unei conferințe de presă din cadrul Festivalului de Teatru Povești, mai mulți polițiști  din Alba ar fi intrat în local și ar fi scos lumea afară. Reprezentanții IPJ Alba spun că nu au primit nicio sesizare în acest sens și că de la niciun departament al IPJ Alba nu s-a intervenit pentru evecuarea sau închiderea localului.

Contactat telefonic, administratorul localului nu comentat pe acest subiect dar a confimat că poliția a închis localul.

La aproximativ o oră după prima conversație,  proprietarul localului, Emil Ceteraș a revenit cu un telefon și a spus că nu poliția a închis localul ci chiar el.

„Eu am închis localul în urma sesizărilor, așa trebuia,  să îl închid. Cu teatrul am contract pentru evenimentele lor și din acest motiv funcționează doar pe perioada evenimentelor. Poliția nu a fost astăzi prezentă în local. Ieri am vorbit cu niște domni de la poliție, au venit într-un control și mi-au cerut actele. Pe perioada evenimentelor de la festival este vorba despre o închiriere a spațiului” a declarat Emil Ceteraș.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. client fidel

    joi, 08.10.2015 at 19:14

    *I’ll just put this here*

    Abea dupa 10 ani v-ati dat seama ca art caffe nu are autorizatie de functionare?
    Sa fim seriosi…aici sigur e mana cuiva care nu a mai vrut sa functioneze art-u’…cam bate la ochi sa-l inchizi dupa atata timp in care o functionat fara probleme.

  2. client fidel

    joi, 08.10.2015 at 19:18

    *O sa las asta aici*
    Sa fim serios…dupa 10 ani(poate chiar mai bine) se afla ca art caffe nu are autorizatie de functionare?E un pic cam batataor la ochi.Parerea mea e ca cineva a vrut ca art-u’ sa se inchida.

  3. Albitura

    joi, 08.10.2015 at 19:47

    Asa se intampla cand furi idei si te dai mare inovator!

    • client2

      vineri, 09.10.2015 at 01:36

      Ce idei, de la cine? In plus, nu are nicio legatura ce ai zis tu cu adevaratul motiv.

  4. Aciu

    joi, 08.10.2015 at 22:24

    ***** dracu…unde mai merge lumea faina acum….?

  5. eu

    vineri, 09.10.2015 at 09:52

    Dupa cum te exprimi, nu prea mergea lumea faina acolo. Ma mir ca s-a intamplat numai atat, au inchis localul ca de fapt putea sa fie mai mult.

  6. Dan

    vineri, 09.10.2015 at 10:18

    Mai demult, nu avea nimeni treaba cu autorizatia respectiva. Acum ceva vreme a venit un control si a dat un avertisment cu privire la asta. Autorizatia teoretic nu ar fi fost greu de obtinut si nu ar fi costat mult, insa spatiul avea o istorie mai speciala, si in plus si vecinii au inceput sa faca plangeri in ultima vreme in prostie(chiar si fara baza), un vecin e plecat si e greu de obtinut o semnatura necesara etc. Viitorul e incert, dar teoretic nu ar trebui sa fie o problema prea mare, insa nu depinde in totalitate de ei.

  7. Durex

    vineri, 09.10.2015 at 16:53

    Te-ai scos fain.. Vezi ce faci acum 🙂 bafta..

  8. merea

    sâmbătă, 10.10.2015 at 20:21

    Mno fain ca acuma ati inchis localul preferat ,acum unde o sa mai mergem ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax