Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Locuință modulară alocată de la Spitalul din Sebeș, pentru un sinistrat din Ighiu care a rămas fără gospodărie

Publicat

Spitalul din Sebeș a alocat o locuință modulară pentru sinistrații din Ighiu. Reprezentanții Instituției Prefectului Alba au emis miercuri o hotărâre în acest sens. 

Este vorba despre o construcție ușoară, din elemente modulate, care a fost transmisă de la Spitalul Municipal Sebeș către U.A.T. Ighiu.

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a declarat că este a treia locuință modulară dusă în zona afectată de inundații și că atribuirea s-a făcut printr-o procedură simplificată, fără anchetă socială pentru că nu este vorba despre despăgubiri ci despre o urgență.

Ea a fost deja transportată în comună, operațiune de care s-a ocupat Primăria Ighiu. Primarul Traian Rusu spune că locuința a ajuns la o persoană a cărei gospodărie a fost distrusă de inundații.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    marți, 20.06.2023 at 17:18

    Frumos gest din partea conducerii spitalului Sebeș că a donat!ÎNTREBARE:cand se ocupă conducerea spit.Sebes,prefectul,primarul,președ.CJ să se aducă medici(să nu mai fie nevoie de a merge bolnavii în alte localități sau la privat sa se trateze).Oare d.na manager cand a fost ultima dată prin spital,în control?Este mulțumită de personal?De ce în ultima lună au fost angajati 20 persoane dar (niciun medic)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax