Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lotul 4 al Autostrăzii Sebeș-Turda, aproape de final. Lucrările ar putea fi recepționate în februarie

Publicat

Lotul 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor PORR, este aproape finalizat. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat joi, 4 ianuarie, mai multe imagini de pe tronsonul dintre Decea și Turda. Lucrările ar putea fi recepționate în luna februarie, potrivit informațiilor transmise de CNAIR pentru Alba24.

Autostrada Sebeş-Turda: În 9 ianuarie se face recepţia lucrărilor pe tronsonul de 12,3 km între Aiud şi Decea

CNAIR a publicat joi, pe rețeaua de socializare Facebook, mai multe imagini cu lucrările executate pe Lotul 4 al Autostrăzii Sebeș – Turda. Se executau lucrări la rigole, șanțuri și la drumul tehnologic, se amenajau taluzele, se montau parapeții și se aplicau marcaje în zona spațiilor de serviciu.

În ceea ce priveşte lotul 4 Decea – Turda, lucrările pe cei 16 km ar urma să fie recepţionate de CNAIR, în februarie, primul pas înainte de deschiderea traficului rutier.

La solicitarea Alba24 privind datele stabilite pentru recepţie, respectiv deschidere a traficului rutier, CNAIR a transmis următorul răspuns:

“Comisia pentru recepţia lucrărilor pe lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda se va întruni în data de 9.01.2018, ora 9.00.

Pentru lotul 4 se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Traficul rutier se va putea desfăşura pe o lungime de 25,30 km, între Nodul Aiud şi Nodul Turda, imediat după recepţia lucrărilor de către Comisiile desemnate”.

Lotul 4 (16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94%  (comparativ, în noiembrie, 90%).

A a primit autorizaţiile de construire în iulie. Constructor este PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

Termen actualizat de finalizare a lucrărilor, mai 2018.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax