Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Luca Negrea, pilotul de karting din Câmpeni, locul 1 la Concursul Național de Karting Cupa Nordului, etapa 2

Publicat

Luca Negrea, pilotul de karting în vârstă de 10 ani din Câmpeni, a obținut recent primul loc la Concursul Național de Karting „Ași ai volanului” Cupa Nordului, etapa nr. 2.

În perioada 18-19 septembrie a avut loc etapa a II-a a Concursului Național de Karting „Ași ai volanului” Cupa Nordului. Concursul s-a desfășurat pe Circuitul Motoring din Târgu Mureș. La startul competiției au fost prezenți peste 50 de piloți, la cele 5 clase de concurs.

La clasa Micro Rotax 125 a participat și tânărul pilot Luca Negrea. În vârstă de numai 10 ani, Luca este elev al Școlii Gimnaziale din Câmpeni, fiind licențiat la Palatul Copiilor Reșița.

Tânărul pilot a dominat calificările cu un timp de peste 2 secunde de următorul clasat.

Pornind de pe prima poziție în concurs, Luca a avut un parcurs perfect reușind ca după cele 6 tururi de circuit să obțină prima poziție. Acesta a terminat cursa cu un timp de 14 secunde față de concurentul de pe locul 2.

Pentru Luca urmează o perioadă de pauză de 3 săptămâni, după care în 12-13 octombrie va participa la ultima etapă a acestui an, etapă ce se va desfășura la circuitul Speed Kart din Bacău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate