Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucian Blaga, în sufletele elevilor de la Sebeș. Expoziție, la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga”

Publicat

Joi, 9 mai 2024, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit o expoziție specială dedicată desenelor realizate de elevii din clasele I – IV, participanți la etapa municipală a Concursului local de lectură, „Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!”, din cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, Sebeș, 2024.

Concursul a fost organizat în strânsă colaborare cu instituțiile de învățământ din zonă, iar participarea lor activă a contribuit la succesul evenimentului.

„Cadrele didactice și elevii din clasele I-IV s-au implicat cu pasiune și determinare în activități precum lectura cu voce tare, interpretarea textelor și discuțiile pe marginea cărților, evidențiind astfel dragostea pentru citit și creativitatea lor.

Aceștia au dovedit că sunt adevărați ambasadori ai cărților, inspirându-i pe cei din jur să descopere și să aprecieze universul magic al literaturii.

Despre ei, vă vom dezvălui mai multe în cadrul Festivalului <Lucian Blaga>”, au transmis reprezentanții Primăriei Sebeș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax