Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Lucrări avansate la tronsonul DN1, dintre Alba Iulia și Aiud. Prefectul Albu: Are termen de finalizare în noiembrie

Publicat

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, spune că tronsonul de 21 de km al DN1 dintre Alba Iulia și Aiud, care a dat bătăi de cap șoferilor în ultimele săptămâni, va fi finalizat în această lună. 

Alături de șeful secției Drumuri Naționale Alba, Liviu Hondola, prefectul a vizitat miercuri tronsonul pe care se execută lucrări de modernizare.

Reamintim că pe DN1, între Alba Iulia și Aiud, pe sectorul cuprins între km 386+660 – km 406+950, se execută lucrări specifice de modernizare, respectiv frezare și covor asfaltic, lucrările având ca termen de finalizare data de 20.11.2022.

” M-am asigurat că se respectă întocmai termenele stabilite pentru execuția lor.

Această lucrare completează lucrările de modernizare pe care ne-am angajat să le efectuăm, în luna august 2022 finalizându-se și asfaltarea drumului național 14B care leagă Municipiul Blaj de limita cu județul Sibiu0″ a spus prefectul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax