Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Lucrări de asfaltare de 4,3 milioane lei pe strada Carpenului din Pâclișa. Care este termenul de finalizare

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță că încep lucrările de asfaltare pe strada Carpenului din Pâclișa. Valoarea contractului de execuție este 4,35 milioane lei, cu termen de finalizare în mai 2022.

Este vizat un segment de stradă pe care s-au făcut anterior lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor natural și de canalizare.

”În aceste zile începem lucrările de pregătire a drumului, în vederea asfaltării, pe strada Carpenului din Pâclișa, lucrare realizată de societatea Newamport Corp. Washington – sucursala Cluj-Napoca, valoarea contractului de execuție fiind de 4.352.334,67 lei.

Aici se intervine în cadrul contractului de lucrări pentru realizarea infrastructurii drumului, după finalizarea lucrărilor de înlocuire a conductelor de distribuție gaze naturale, care se desfășoară pe același sector de drum și a introducerii canalizării, lucrări desfășurate de către Apa CTTA si E-on gaz. Este vorba de aproape 1,5 km de drum, cu o lățime a carosabilului de 6,00m și 2 trotuare pietonale de câte 1,00m. De asemenea, este vorba de 46 de stâlpi de iluminat, iar podul peste valea Pâclișei în lungime de 6,00m este deja finalizat. Acest obiectiv este realizat cu finanțare din bugetul local”, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Termenul final de execuție al tuturor lucrărilor este luna mai 2022, potrivit sursei citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax