Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrări de modernizare, anunțate de Primăria Alba Iulia. Treceri de pietoni înălțate în zona IPJ și Casa de Pensii

Publicat

IMG_1507Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au transmis că de joi sunt operate modificări la trecerile de pietoni situate în dreptul sediului IPJ Alba și cel al Casei de Pensii, după modelul celor realizate în zona Colegiului Economic și a sediului Electrica.

Potrivit reprezentanților Primăriei, de joi, 8 septembrie, a început realizarea unor modificări la trecerile de pietoni situate în dreptul Inspectoratului de Poliție Județean Alba (Piața Ion I.C. Brătianu) și Casei Județene de Pensii Alba (strada Tudor Vladimirescu). Practic, respectând același model de înălțare de la Colegiul Economic (strada Octavian Goga) și Electrica (strada Nicolae Bălcescu), acestea vor asigura un plus de vizibilitate și siguranța pietonilor, fiind presemnalizate șoferilor pentru reducerea vitezei.

De asemenea, în această perioadă se vor reface marcajele pentru trecerile de pietoni din dreptul instituțiilor de învățământ.

Având în vedere faptul că în a treia decadă a lunii septembrie vor începe lucrările de modernizare a străzii Ponor (Miceşti), deținătorii de imobile persoane fizice și juridice de pe această stradă sunt rugați să efectueze de urgență racordurile și branșamentele imobilelor la rețelele de utilități (apă, gaz, canal, electrice) până la sfârșitul lunii septembrie.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia menționează că, după modernizarea străzii, nu va mai fi permisă efectuarea lucrărilor de branșare pentru o perioadă de 5 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dorinteodor

    duminică, 11.09.2016 at 20:43

    eu nu pricep de ce absolut toti soferii trebuie sa fie pedepsiti (ca suprainaltarea asta este o forma de pedepsire a soferilor) pentru o infima minoritate care nu-i respecta pe pietoni. neacordarea prioritatii pietonilor se pedepseste cu luarea carnetului si asta este deja o pedeapsa suficient de mare pentru cei care nu respecta prioritatile de trecere pentru pietoni (fara sa vorbim de faptul ca suprainaltarea este chiar linga politie….). dupa aiureala cu sensul giratoriu cu semafor, vad ca se continua politica „nime-n-lume” de reducere nejustificata a vitezei si de stationari ne-necesare care cresc poluarea in mod artificial….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax