Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări de renovare la faţada blocului „Italo-Romena” din Alba Iulia. Trecătorii sunt atenţionaţi să circule cu prudenţă

Publicat

DSC_0062 Pietonii şi şoferii care circulă marţi prin zona din faţa sediului băncii Italo-Romena, în centrul oraşului Alba Iulia sunt atenţionaţi să circule cu prudenţă, din cauza unor lucrări de renovare ce se desfăşoară la faţada clădirii. Fragmente din tencuiala imobilului s-au desprins şi au căzut pe trotuar şi o parte din carosabil.

Zona din faţa blocului în care se află sediul Băncii Italo-Romena din Alba Iulia, pe strada Ardealului, lângă Blocul 280, a fost restricţionată circulaţiei trecătorilor, din cauza unor lucrări de reabilitare a faţadei imobilului. Un alpinist utilitar execută acest lucrări şi a cerut sprijinul poliţiei locale pentru a asigura zona.

Marţi, în jurul amiezei, pe trotuar şi o parte din şosea erau desprinse şi prăbuşite fragmente din tencuiala imobilului.

Circulaţia pietonilor şi maşinilor era dirijată cu ajutorul poliţiei rutiere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax