Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrări de renovare la sediul școlii din Teiuș, o clădire veche de 80 de ani. Se înlocuiește tencuiala exterioară

Publicat

În această perioadă, la Teiuș continuă lucrările de renovare la sediul școlii primare din oraș. Este o clădire veche de peste 80 de ani.

Reprezentanții Primăriei precizează că, după lucrările ample de reabilitare termică, sediul va fi o locație de invățământ primitoare, modernă și sigură pentru copii.

”Se lucrează de zor la îndepărtarea întregii tencuieli exterioare, care abia se menține pe pereții exteriori”, precizează reprezentanții administrației locale.

Un proiect demarat în urmă cu câțiva ani prevede reabilitarea termică a clădirii. Acesta este în valoare de peste 3,3 milioane de lei.

Sunt incluse reabilitarea și izolarea termică a fațadei, a pereților exteriori, a soclului, a planșeului peste ultimul nivel încălzit. De asemenea, este prevăzută și reabilitarea completă a sistemului de încălzire, dar și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei.

Potrivit sursei citate, se lucrează și pe strada Cuza Vodă.

Aceasta este ”sub <asediul> utilajelor grele care decopertează strada. Aștern straturi succesive de balast și piatră spartă ce vor asigura temelia unei străzi moderne”, mai transmite primăria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate