Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări de reparații la străzi, parcări și rețele de canalizare, în Cugir. Investiții de 6 milioane lei

Publicat

reparatii

Primaria orașului Cugir a lansat o nouă procedură de achiziții în vederea încheierii celui de al doilea contract succsecvent din acordul cadru destinat reparării și întreținerii străzilor, aleilor, trotuarelor și parcărilor. La stabilirea lucrărilor s-a avut în vedere starea actuală de degradare și necesitatea intervenției, în scopul asigurării unui trafic rutier și pietonal în condiții de siguranță.

Potrivit administrației locale, în cadrul programului de reparații stabilit până la finele anului va fi înlocuit complet carosabilul de pe străzile Aleea Constructorului, Mihail Sadoveanu, Viilor, Unirii și Emil Racoviță. Totodată, se vor executa lucrări de reabilitare a parcărilor de pe străzile Ion Creangă Nr. 90, Victoriei nr. 17 și nr. 29, a parcărilor dintre străzile Victoriei și Ștefan cel Mare, precum și a celor dintre străzile Alexandru Sahia și Racoviță. Pe lângă înlocurirea covorului asfaltic, se vor executa lucrări de reparații a rețelelor de canalizare pluvială și vor fi aduse la cotă gurile de canal și scurgere. Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 1.000.000 de lei.

Un alt contract de reparații în valoare de 5.000.000 lei este în derulare în prezent și vizează refacerea trotuarelor și aleilor cu dale din beton. Lucrările au fost finalizate deja pe strada Mesteacănului din Vinerea și pe strada Rozelor nr 1 din Cugir, iar în momentul de față se lucrează pe strada Trandafirilor, au transmis reprezentanții Primăriei.

Vor mai beneficia de lucrări de renovarea străzile Tractoristului și Merilor din Vinerea, iar din Cugir străzile Dealului și Șurianul. Acestea sunt cuprinse în planul de investiții pe anul 2018, fiind vorba de lucrări ample ce presupun refacerea părților carosabile cu covor asfaltic și/sau cu dale din beton, amenajarea trotuarelor și acceselor la proprietăți, precum și introducerea canalizării pluviale acolo unde este cazul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax