Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Sistematizare și ecologizare pe malul râului Mureș, la intrarea în Alba Iulia. Zona, pregătită pentru posibile investiții

Publicat

Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Alba au executat recent lucrări de terasamente, de sistematizare, de ecologizare și igienizare pe malul stâng al râului Mureș, la intrarea în municipiul Alba Iulia. Potrivit viceprimarului Marius Filimon, lucrările realizate fac posibilă dezvoltarea unor proiecte de investiții pentru transformarea zonei într-un loc de agrement și promenadă.

„Unul dintre parteneriatele care funcționează foarte bine este cel dintre Primăria Alba Iulia și Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba.

La intrarea în municipiul Alba Iulia, pe malul stâng al Mureșului, SGA Alba a executat lucrări care au schimbat fața acelei zone care până nu demult era plină de bălării și de grămezi de deșeuri provenite din construcții și demolări.

Pe o lungime de 1,2 km au fost executate lucrări de terasamente și de sistematizare pe verticală a zonei pentru a asigura scurgerea apelor meteorice dar și lucrări de ecologizare și igienizare a malului sau îndepărtare a vegetației lemnoase.

Toate acestea fac posibilă dezvoltarea ulterioară a unor proiecte de investiții care să facă din malul Mureșului un loc de agrement și promenadă”, a scris Marius Hațegan, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornel

    luni, 14.03.2022 at 20:46

    Marius Filimon devine Marius Hațegan….
    E bine. Vedeți ca a trecut cu infectați, internati, carantinati, vindecati, decedați și puteți gândi singuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax