Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrări edilitare în Sebeș. Peste 3,5 kilometri de drumuri din Răhău au intrat în reparații

Publicat

Primăria Sebeș transmite într-un comunicat de presă că peste 3, 5 kilometri de drumuri din Răhău au intrat în reparații. 

Potrivit acestora pe se intervine la asfaltul existent de pe strada Principală pe o lungime de un kilometru. Pe strada Școlii se va turna covor asfaltic.

Pe porțiunea de drum situată între intersecția străzii Principale cu strada Deasupra, de la intrarea în localitate până la DN 7, se fac reparații cu plombe de asfalt.

Pe străzile Bisericii – parțial, strada Deasupra și strada Principală – parțial (de la căminul cultural) se va turna asfalt nou (circa 2,5 kilometri).

În Sebeș, pe strada Morii, se repară rețeaua de canalizare și vor fi montate dale.

De asemenea, aleea aferentă străzii Decebal va fi amenajată cu dale, toate provenite din materialele recuperate din zona centrală a municipiului (care a fost modernizată în cursul anului trecut).

La intrarea în Lancrăm, avansează intervențiile la trotuare și la rigolele pentru ape pluviale, au mai transmis reprezentanții Primăriei în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cornelia

    sâmbătă, 02.03.2024 at 17:04

    vai saracii oameni, cum poate sa arate sebesul in 2024, toti politicieni sunt niste nesimtit, miscati cand vin alegerile, ce ati facut de 40 de ani !??

  2. Prea mult

    duminică, 03.03.2024 at 09:44

    A început campania? Pina acum nu v-au bagat în seamă! Lucrările se vor opri după vot

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax