Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări în derulare la Teiuș. Stadiul investiției de reabilitare termică la sediul școlii și amenajări pe spațiul public

Publicat

lucrari reabilitare termica scoala primara teius

Lucrările de reabilitare termică a școlii primare din Teiuș avansează cu pași repezi, aducând schimbări vizibile în infrastructura educațională locală.

Primăria Teiuș a postat pe pagina de Facebook câteva fotografii, din care se vede cât de mult au avansat lucrările.

Au început lucrările de înlocuire a geamurilor vechi, folosite timp de peste două decenii, cu tâmplărie modernă, ce oferă o izolație termică eficientă.

A fost curățat podul clădirii. Acesta devenise o adevărată magazie de materiale, reprezentând un pericol pentru elevi și cadrele didactice, potrivit primăriei.

Se lucrează și la exterior, în vecinătatea clădirii.

lucrari strada - scoala primara teius

”Se înlocuiesc elemente de mobilier urban, se vopsește tot mobilierul așa cum se face în fiecare gospodărie care se respectă.

lucrari scoala primara teius

”Reparăm trotuarele deteriorate de timp și lucrări, iar lucrările de modernizare a străzilor se derulează în ritm susținut”, precizează reprezentanții Primăriei Teiuș.

lucrari reabilitare scoala primara teius

Proiectul de reabilitare termică a clădirii Școlii primare a demarat în urmă cu câțiva ani, valoarea proiectului fiind de peste 3,3 milioane de lei.

Sunt incluse reabilitarea și izolarea termică a fațadei, a pereților exteriori, a soclului, a planșeului peste ultimul nivel încălzit.

De asemenea, este prevăzută și reabilitarea completă a sistemului de încălzire, dar și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax