Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări în derulare la Teiuș. Stadiul investițiilor de renovare a liceului și de construire a centrului multifuncțional

Publicat

Primăria Teiuș anunță că sunt continuate mai multe investiții de modernizare a unor obiective din oraș. Renovarea liceului este aproape de finalizare, iar la centrul mutifuncțional se lucrează la interioare și instalații.

De asemenea, se fac lucrări de modernizare a străzilor.

Potrivit administrației locale, în această perioadă se finalizează tencuiala decorativă pe exteriorul clădirii principale a liceului. În paralel se continuă amenajarea spațiilor interioare, care sunt finalizate în procent de peste 70%.

La Centrul multifuncțional, se lucrează la amenăjarile interioare și la montajul instalațiilor termice și de ventilație.

Primăria mai amintește lucrări din seria de modernizări a străzilor din oraș.

În zona străzii Mihai Viteazul se amenajează scurgerile pluviale, cu descărcare în valea Geoagiului.

Centrul de tineret din orașul Teiuș va fi echipat cu un bazin de înot, o sală de activități recreative, o sală de gimnastică, un teren multisport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia/desen.

Se vor amenaja zone verzi cu o suprafață de 5.282 de metri pătrați, o parcare cu 30 de locuri, o pistă de biciclete de 450 de metri pătrați și un drum de acces secundar de 1.700 de metri pătrați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax