Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Lucrări la infrastructura rutieră, la Blaj. Un drum comunal și două străzi vor fi modernizate, până la finalul anului

Publicat

În această perioadă, la Blaj se deruleaza trei mari investiții în infrastrucura rutieră: finalizarea drumului comunal DC203 Blaj – Flitești – Deleni – Obârșia – Tiur și reabilitarea completă a străzilor Arțarului și Mugurel.

„Astăzi au început lucrările de finalizare a DC203 Blaj – Flitești – Deleni – Obârșia – Tiur, pe ultimul tronson de 4,7 km.

Vor fi efectuate lucrări de pietruire, amenajare de rigole betonate în zonele joase ale drumului, iar apoi va fi turnat stratul de asfalt pe cei 4,7 km.

Estimăm că aceste lucrări vor fi finalizate până la finalul lunii noiembrie 2024, când se va putea circula, pe asfalt, pe toți cei 21 km ai DC203.

Investiția este realizată în parteneriat cu Consiliul Județean Alba și prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>.

 

Tot prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, sunt reabilitate străzile Arțarului și Mugurel.

Pe strada Arțarului, în lungime de 369 m, au fost deja amenajate rigolele și va fi turnat un strat de asfalt.

Pe strada Mugurel, în lungime de 139 m, vor fi efectuate reparații capitale la fundația străzii, carosabilul rutier, canalizarea pluvială și trotuare.

Estimăm că lucrările la cele două străzi vor fi finalizate până la mijlocul lunii octombrie 2024.

Odată cu încheierea lucrărilor de reparații capitale de pe străzile Arțarului și Mugurel, vom reuși să finalizăm, înainte de termen, cele 12 străzi din municipiul Blaj incluse în etapele 6 și 7 de reabilitare, finanțate prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>”, a scris primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate