Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrări la intrarea în Lancrăm dinspre Alba Iulia. Primăria Sebeș amenajează un trotuar și locuri de parcare în zona capelei

Publicat

La intrarea în Lancrăm dinspre Alba Iulia, pe strada Principală (DN 1), în zona cimitirului din localitate, au fost demarate recent lucrări de amenajare a unui trotuar și a unei rigole pentru preluarea apelor pluviale. 

„La intrarea în Lancrăm, am demarat o serie de lucrări care vizează amenajarea trotuarelor și a rigolelor, crearea de locuri de parcare în zona capelei și a unui acces pietonal”, a anunțat primarul din Sebeș, Dorin Nistor, sâmbătă, pe rețeaua de socializare Facebook.

Tronsonul de pe strada Principală are o lungime de aproximativ 500 m (între strada Ulița de Jos și limita intravilanului din zona cimitirului).

Porțiunea prevăzută în proiect se află la intrarea în Lancrăm dinspre Alba Iulia, pe partea stângă.

„Având în vedere faptul că pe tronsonul de stradă studiat nu există trotuar pietonal și nici rigolă de preluare a apelor pluviale, iar traficul pietonal spre Cimitir este destul de intens, se propune realizarea unui trotuar pietonal care să asigure o circulație în siguranță a pietonilor.

Totodată se dorește executarea unei rigole de preluare a apelor pluviale pentru evitarea infiltrațiilor la fundația drumului”, se precizează în documentație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax