Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrări pe mai multe străzi din Teiuș. S-a montat pavaj nou și o conductă menită să preia apele pluviale

Publicat

Lucrările de modernizare pe mai multe străzi din orașul Teiuș avansează. În zona aflată între Poștă și Primăria orașului s-a montat pavajul. De asemenea, pe strada Cuza Vodă se lucrează la montarea conductei pentru a prelua apele fluviale în sistem Geiger.

Potrivit Primăriei Teiuș, se montează pavajul în zona cuprinsă între Poștă și actuala Primărie a orașului Teiuș, iar zona reabilitată începe să se contureze din ce în ce mai bine.

Pe strada Cuza Vodă se lucrează de zor la montarea conductei menite să preia apele pluviale în sistem Geiger, conductă cu diametrul de 400 milimetri.

„După finalizarea scurgerilor pluviale centrale se va trece la decopertarea străzii și montarea componentelor de infrastructură stradală, pregătind strada pentru modernizare”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Reamintim că mai multe străzi din orașul Teiuș vor fi asfaltate sau pavate, printr-o investiție de aproape 12,5 milioane de lei.

Proiectul vizează modernizarea a 26 de străzi/tronsoane de străzi din Teiuș, în lungime totală de 9.341 de metri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax