Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrările avansează la bazele sportive „Arini” și „Pielarul” din Sebeș. Construcția unei alte baze va începe în curând

Publicat

Două baze sportive sunt în prezent în construcție în municipiul Sebeș. Este vorba despre baza sportivă „Pielarul” și baza sportivă din incinta Parcului Arini. 

Baza sportivă „Pielarul” va beneficia de nocturnă, teren omologat UEFA și FRF, tribune capabile să primească un număr de 500 de spectatori, grație unei finanțări nerambursabile obținute de Primăria municipiului Sebeș, prin Compania Națională de Investiții.

Pe o suprafață totală de 31.000 metri pătrați va fi construit un teren sportiv pentru fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105 m x 68 m), plus un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m), echipat cu instalație de nocturnă, pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis.

Proiectul include construcția unei clădiri pentru vestiare și a unei clădiri administrative, care pot fi deja observate în imagini. Din plan nu lipsesc amenajările de parcări pentru autovehicule și autocare și nici spațiile verzi adiacente.

Bază sportivă de tip 2, din incinta Parcului Arini, va fi realizată pe o suprafață de 5.000 mp. Urmează a fi construit un teren sportiv de mici dimensiuni (20 metri x 40 metri), care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis.

De asemenea, este în construcție o clădire pentru vestiare, o clădire administrativă și va fi amenajată o parcare pentru autovehicule. Și această investiție beneficiază de finanțare prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Complexuri sportive” gestionat de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Pentru a încuraja mișcarea sportivă în rândul tinerilor din Sebeș, a fost semnată autorizația de construire și pentru baza sportivă de pe strada Tipografilor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Investitia

    vineri, 15.04.2022 at 09:41

    Si nu uitati, pe str. Aurel Vlaicu din Sebes, sa amenajat de la sine, un nou teren de golf. Are strada atitea gropi numai bune pt. practicarea sportului (??), !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax