Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrările avansează la Centrul de Tineret din Teiuș. Clădirea va include un bazin de înot, săli multisport și multimedia

Publicat

Lucrările avansează pe șantierul Centrului de tineret al orașului Teiuș. Muncitorii au ridicat o parte din structura metalică a clădirii și se pregătesc pentru turnarea plăcii de beton. 

„Pe șantierul Centrului de Tineret al orașului nostru se lucrează de zor la pregătirea platformei 2 pentru turnarea plăcii de beton. Se execută lucrări de compactare a terenului în zona 3, în paralel cu realizarea umpluturilor în spatele zidului de beton armat care delimitează obiectivul în partea de jos – zona curții interioare a fostului service.

Profitând de vremea bună, construcția filigoriilor din zona de picnic avansează văzând cu ochii și sperăm că vremea rea ne va prinde cu acoperișul montat”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina de Facebook.

Centrul de Tineret este construit pe un teren aflat pe strada Clujului (DN 1), la ieșirea din oraș spre Cluj-Napoca, printr-o investiție de peste 14,8 milioane de lei.

Cum va arăta clădirea

Centrul de tineret va avea un bazin de înot, o sală de activități recreative, o sală de gimnastică, un teren multisport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia/desen și se va adresa în principal tinerilor din oraș și localităților componente, precum și familiilor cu copii, care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod plăcut și totodată sănătos, prin mișcare, fără să fie nevoiți să se deplaseze în alte localități în care există astfel de facilități.

Pe lângă construcție se vor amenaja zone verzi în suprafață de 5.282 mp, o parcare cu 30 de locuri, o pistă de biciclete de 450 mp și un drum de acces secundar de 1.700 mp.

Clădirea va avea fundații de beton și structură metalică formată din stâlpi metalici, grinzi și ferme metalice. Învelitoarea construcției va fi realizată din panouri termoizolante de acoperiș, iar închiderile laterale vor fi compuse din panouri termoizolante.

Fațada principală va fi realizată dintr-o structură tip cortină, transparentă, din sticlă structurată.

La subsol (parțial) se va amenaja o cameră tehnică de 107,5 mp, iar la etaj vor fi realizate două terase de 125 mp și 43 mp.

 

Bazinul de înot va avea dimensiunile de 9,5 metri x 17,5 metri și o adâncime maximă de 1,5 metri. Piscina va avea un volum de 231 mc. Filtrarea, pomparea, dezinfecția și încălzirea apei din piscină se va realiza într-o cameră tehnică, construită lângă bazin.

Clădirea Centrului de tineret va fi dotată și cu un sistem de producere apă caldă menajeră, compus din 10 panouri solare, amplasate pe acoperiș. Instalația va fi dotată cu pompă de circulație, vas de expansiune și automatizare dedicată.

sursa foto: Primăria Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax