Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrările avansează pe tronsonul închis din Autostrada A1, între Săliște și Cunța, în zona Viaductului Aciliu

Publicat

Schimbarea sistemelor de acoperire ale rosturilor de dilatație a Viaductului Aciliu de pe Autostrada A1 avansează rapid, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov. 

„Ne folosim de faptul că circulația este închisă complet pe un sens de mers ca să executăm toate lucrările de întreținere, cum ar fi: reparații la partea carosabilă, schimbarea parapetului deteriorat și igienizare.

Vă reamintim că în acest moment circulația este închisă pe sensul Sibiu – Sebeș, pe tronsonul dintre nodurile Săliște și Cunța iar traficul este deviat pe DN1.

După terminarea lucrărilor pe acest sens (peste aproximativ o săptămână), se va închide traficul pe celălalt sens, Sebeș – Sibiu, pentru a permite schimbarea rosturilor de dilatație de la Viaductul Aciliu și pe acestă cale”, au scris joi reprezentanții DRDP Brașov, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: DRDP Brașov

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax