Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Lucrările de modernizare a Podului Minciunilor din Blaj, aproape de finalizare. Au fost trasate marcajele rutiere pe asfalt

Publicat

Noul Pod a Minciunilor din Blaj este aproape gata, după aproape 10 luni de la începerea lucrărilor. Încă de la începutul lucrărilor de modernizare a podului, primarul Blajului, Valentin Rotar a spus că lucrările vor fi gata până la data de 1 decembrie. 

Din mai multe poze postate de RadioBlaj pe Facebook se poate observa că lucrările sunt aproape gata, iar marcajele rutiere au fost deja trasate.

Marcajele au fost trasate miercuri 23 noiembrie, iar primăria Blaj va anunța, la începutul săptămânii viitoare, data de la care va fi permisă circulația rutieră și pietonală pe noul pod.


Valoarea investiției, proiect tehnic și execuție lucrări, a fost de 11.749.709,85 lei (fără TVA).

Reabilitarea și modernizarea Podului Minciunilor este o investiție foarte importantă pentru Blaj, care va rezolva dificultățile create de traficul rutier din zonă.

Noul pod va avea 5 benzi de circulație rutieră și 2 benzi pentru circulația pietonală (trotuare acoperite și încălzite) și va fi una dintre cele mai spectaculoase construcții din România.

sursă foto: Facebook, Radio Blaj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax