Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Lucrările de reabilitare pe drumul dintre Poiana Galdei și Tabăra Școlară Roica, monitorizate de Consiliul Judeţean Alba

Publicat

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a verificat în teren, marţi, modul de realizare a lucrărilor începute săptămâna trecută la drumul județean 107K care face legătura între comuna Galda de Jos și Mogoș. Lucrările au început de vineri și au ca termen de finalizare data de 3 aprilie 2014.

Pentru o porțiune de aproximativ 8 km din acest drum, de la ieșirea din localitatea Poiana Galdei și până dincolo de Tabăra Școlară Roica, vineri a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea unei consolidări a corpului drumului în valoare totală de circa 9,3 milioane de lei, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Alba.

„Mă bucur că firma executantă s-a mobilizat foarte bine și s-a apucat de lucru la drum într-un timp atât de scurt. Este o porțiune de drum ce se afla într-o stare foarte rea, dar acum situația se va remedia. Am găsit înțelegere din partea firmei executante să întrețină calea de rulare pe toată perioada lucrărilor, astfel încât cetățenii să poată circula mai bine”, a spus președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Data de finalizare a lucrărilor pentru acest sector de drum este 3 aprilie 2014.

Tot marți, președintele CJ Alba a inspectat și stadiul lucrăilor ce se execută, pe același drum județean, în interiorul localității Mesentea. Pe acest sector se finalizează lucrările de reabilitare, executându-se consolidări laterale pentru a se putea turna ultimul strat al covorului asfaltic ce va îmbrăca drumul.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax