Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrările la Centrul de tineret de la Teiuș, o clădire unică în județ, se apropie de finalizare

Publicat

Lucrările la Centrul de tineret de la Teiuș, o clădire unică în județ, se apropie de finalizare. Centrul este practic o clădire multifuncțională, cu sală de sport modulară care poate fi transformată în sală de spectacole de 1.000 de locuri, un bazin de înot, săli de proiecție, diferite spații pentru sporturi (inclusiv 4 piste de bowling).

„Se lucrează în incinta „Centrului Multifuncțional” de pe „Locul Târgului” la montarea gresiei antiderapante din holul principal al Centrului și la finalizarea băilor, dușurilor și vestiarelor ce vor deservi diversele facilități ale modernului nostru Centru (piscina didactică, sălile de evenimente, de activități recreative, etc!

Continuăm să aprovizionăm cu mobilierul și echipamentele tehnice, care vor fi dispuse în spațiile special construite și aproape finalizate!

În curând, odată cu finalizarea lucrărilor și punerea în funcțiune, centrul nostru va deveni un veritabil pol de atracție pentru teiușeni și nu numai”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș, joi, pe pagina de Facebook.

După finalizarea clădirii, aceasta va putea fi folosită de tinerii din oraș și din localitățile înconjurătoare, precum și de familiile cu copii.

Vor avea opțiuni de petrecere a timpul liber într-un mod plăcut și sănătos, prin intermediul activităților fizice, fără a fi nevoiți să se deplaseze în alte localități care dispun de facilități similare.

Proiectul este finanțat pe POR, iar termenul de finalizare este sfârșitul acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate