Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrările la clădirea secundară a Liceului Teoretic din Teiuș, aproape de finalizare

Publicat

cladirea secundara liceul teoretic teius

Lucrările la clădirea secundară a Liceului Teoretic din Teiuș sunt tot mai aproape de finalizare, cee ce va aduce unitatea de învățământ tot mai aproape de standardele unei școli moderne.

Primăria Teiuș anunță că deja s-a montat tâmplăria modernă, termosistemul exterior este aproape gata, iar în interior se lucrează la noua instalație de încălzire, în paralel cu termoizolarea plăcii de sol și pregatirea pentru turnarea șapelor interioare.

lucrari liceul teoretic teius

”Centrul de tineret al orașului nostru este ,,sub asediul” stivelor de panouri termoizolante venite de curând pe șantier, în paralel cu amenajarea viitoarei parcări, a taluzurilor și realizarea branșamentelor la apă și canal, se arată în comunicatul Primăriei Teiuș.

lucrari primaria teius - halalai

De asemenea, reprezentanții primăriei anunță că se lucrează intens și pe strada Aurel Vlaicu.

lucrari asfaltare strada aurel vlaicu teius

”După finalizarea în câteva zile a trotuarului, strada va fi calibrată si pregatită pentru covorul asfaltic”, a mai precizat sursa citată.

Reamintim că lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic din Teiuș au demarat la începutul anului 2023, suma destinată lucrărilor fiind de peste 3,3 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax