Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Lucrările la noul teren de sport acoperit de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia au avansat. A fost montată copertina

Publicat

Lucrările la noul teren de sport acoperit de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia au avansat vizibil. A fost montată copertina pestructura metalică deja ridicată. 

Valoarea lucrărilor se ridică la 588.235 de lei, fără TVA. Constructorul este Florida Gold SRL, iar proiectantul SC General Proiect Studio SRL.

Rămâne de realizat terenul la partea de interior. Foto: Alba24

Proiectul vizează construirea unei structuri metalice pentru acoperirea terenului de sport.

Construcția propriu zisă se va desfășura pe un singur nivel, va avea o suprafață 924 mp și se va realiza pe amprenta vechii construcții.

Încălzirea construcției propuse pentru acoperirea terenului de sport se va realiza cu ajutorul unor aeroterme electrice (în perioada anotimpului rece).

Construcția va fi alimentată cu energie electrică, prin racordarea la rețeaua existentă la tabloul electric al sălii de sport.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax