Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrările la reţele de apă şi canalizare din comunele Galda de Jos, Roşia de Secaş şi Cergău, verificate în teren de CJ Alba

Publicat

Lucrările de infrastructură aflate în desfășurare pe teritoriului județului Alba sunt verificate în teren, în această perioadă de vicepreședinții Consiliului Județean. Luni, 4 august și marți, 5 august, Florin Roman și Alin Cucui au vizitat șantierele din comunele Galda de Jos, Roșia de Secaș și Cergău.

În satul Benic din comuna Galda de Jos se lucrează la introducerea apei potabile și a cabalizării, lucrările fiind în grafic.

În satul Tău din comuna Roșia de Secaș se lucrează pentru introducerea rețelelor de apă, în timp ce în satul Roșia de Secaș s-au finalizat lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, a fost refăcut drumul și acum se lucrează la reabilitarea rigolelor și la realizarea acceselor în curțile sătenilor.

La Cergău s-au finalizat lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, precum și lucrările la drum, iar în câteva zile vor fi finalizate și lucrările la șanturi și rigole.

Potrivit celor doi vicepreşedinţi CJ Alba, ritmul alert în care se lucrează a permis o bună derulare a acestor lucrări importante de infrastructură, permițând Consiliului Județean Alba să aducă confortul și în gospodăriile acestor cetățeni.

În curând lucrările se vor finaliza, iar în Roșia de Secaș și Cergău vor fi condiții de infrastructură similare celor din orașe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax