Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | „Lumini! Cameră! Publicitate!: Amuzament, premii și stand-up comedy în cadrul proiecțiilor de spoturi publicitare de la Casa de Cultură a Studenţilor

Publicat

Peste 300 de spectatori au fost prezenți marți seară, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. studenții de la „Cercul de Marketing” – Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia au organizat, pentru al doilea an consecutiv, evenimentul „Lumini! Cameră! Publicitate!”. Show-ul a durat aproximativ trei ore și jumătate, timp în care au fost prezentate patru calupuri publicitare structurate pe diferite teme și un show de stand-up comedy oferit de trupa „Aristocrații”.

Evenimentul a prezentat publicului ocazia de a lua contact cu lumea publicității, fiind mai mult sau mai puțin amuzați sau impresionaţi de reclamele produse de diferite companii din România sau de pe mapamond. Cele patru teme alese de studenții Universității „1 Decembrie” au fost: Animale, Food & Drinks, Emoțional și Topuri. De la hamsteri care fredonează muzică „rap”, până la celebrele reclame sexy, spectatorii prezenți s-au amuzat ori s-au emoționat când au văzut cele mai tari reclame alese de organizatori, din 2000 până în prezent. În mijlocul show-ului, prezentatorul Flaviu fără S a invitat pe scenă trei spectatori, care au susținut un mic concurs. Persoana care a ghicit cele mai multe spoturi publicitare a fost premiată cu un voucher de 40 de lei la „Le Papion Caffe”.

După cele patru calupuri publicitare, organizatorii au fost premiați cu diplome pentru efortul depus în realizarea acestui eveniment. Finalul show-ului i-a avut ca protagoniști pe Traian și Raul, care au susținut un spectacol de stand-up comedy, reușind să facă publicul prezent să uite pentru câteva minute de probleme, ninsoare și altele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax