Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Luna Internațională a Bibliotecilor Școlare, sărbătorită la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” și Liceul Sportiv din Alba Iulia

Publicat

03În fiecare an, luna octombrie este dedicată sărbătoririi bibliotecilor școlare din întreaga lume. Cu această ocazie, elevi de la Școla Gimnazială „Vasile Goldiș” și de la Liceul Sportiv din Alba Iulia au confecționat semne de carte, decorate cu citate, pe care mai apoi le-au schimbat între ei.

Proiectul Asociației Internaționale a Bibliotecilor Școlare (IASL) a avut ca motto, în acest an, sintagma “Learn to decode your world”. Acest tip de activitate se evidențiază prin confecționarea semnelor de carte, decorate cu citate despre ceea ce înseamnă cartea și biblioteca în viața elevilor.

Activitatea își propune să completeze și să aprofundeze ceea ce elevii învață la orele de curs, în speranța atragerii noilor generații spre carte.

Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, reprezentată de bibliotecar Gianina Barb și profesor de engleză Raluca Zbutea, împreună cu clasa a V-a A, au ales ca parteneri pentru schimbul semnelor de carte, clasa a V-a C de la Liceul Sportiv Alba Iulia, împreună cu profesor de limba engleză Alina Medrea.

Momentul final a fost unul dulce, elevii fiind răsplătiți cu bomboane pentru munca depusă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax