Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Luptătorii antitero din cadrul Jandarmeriei Alba, LOCUL I la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă

Publicat

Jandarmii din Grupa Antiteroristă și Acțiuni Speciale din cadrul Jandarmeriei Alba s-au clasat pe locul I la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă. 

Cei mai buni militari ai Jandarmeriei Române au concurat pentru titlul suprem la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă, desfășurată la Centrul de Pregătire Ochiuri.

Cele mai bune echipe din competiție au fost premiate de către general de brigadă Liviu Uzlău, prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, care a oferit câștigătorilor cupe și medalii.

„Stăpânirea de sine și buna pregătire au fost la ordinea zilei într-o serie de provocări complexe prin pădure, testând rezistența la trasee de anduranță.

Sesiunile de tragere cu pistolul au cerut precizie și concentrare din partea concurenților, care au demonstrat priceperea lor în manevrarea armamentului.

Dar cel mai important a fost spiritul de echipă. Cele 15 echipe participante au trecut prin numeroase circuite psiho-fizice, care le-au pus la încercare profesionalismul și colaborarea.

Probele au fost concepute pentru a testa capacitatea de lucru în echipă. O greșeală a unui singur membru putea depuncta întreaga echipă.

Așadar, solidaritatea și încrederea reciprocă au fost cheia succesului. Deși au concurat, au realizat că toți, împreună sunt o singură echipă și, dincolo de competiție, sunt (sau au devenit) prieteni, legați de aceeași pasiune.

Felicitări tuturor participanților pentru efortul lor extraordinar! Felicitări pentru echipele din cadrul Jandarmeriei Alba, Jandarmeriei Dâmbovița și Jandarmeriei Sălaj, cele care s-au clasat pe podium!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. 1 cu sapa 10 cu mapa

    sâmbătă, 23.09.2023 at 12:56

    Teroriști (concept politoc de altfel denaturat si mistificat la extrem) ,oricum nu avem.Macar au oamenii olimpiada lor ,sa nu moară de plictiseala.Vai mama noastră!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax