Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Magazinele din Alba Iulia, pregătite pentru Crăciun. Cum ne putem decora bradul și casa în acest an

Publicat

Crăciunul se apropie cu pași grăbiți, iar, pentru ca albaiulienii să fie pregătiți din timp, magazinele din oraș și-au umplut rafturile și și-au împodobit vitrinele cu decorațiuni tradiționale acestei sărbători mult așteptate. Brazii, instalațiile și globurile sunt nelipsite din decorul pe care îl putem vedea deja în magazinele din Alba Iulia.

Cea mai importantă sărbătoare din fiecare iarnă, dar mai ales cea mai așteptată de cei mici ne bate la ușă. Pe lângă micuții care îl așteaptă pe Moș Crăciun cu scrisorelele deja făcute, comercianții sunt și ei la fel de nerăbdători.

Încă din luna noiembrie, aceștia și-au ticsit rafturile cu tot felul de decorațiuni. Cele mai importante sunt însă vitrinele care ademenesc clienții și care încă de pe acum sunt gata pregătite cu brăduleți, instalații, steluțe și globuri.

Cel mai importat rămâne, pentru client, grosimea portmoneului și bugetul pe care îl are alocat pentru împodobirea locuinței.

Spre exemplu, ornamentele de brad în formă de Moș Crăciun, brazi, reni sau fundițele costă între 2 și 4 lei. Și prețurile la globuri sunt făcute pentru toate buzunarele. Cele mai simple costă 4 lei, iar dacă dorim ceva mai special prețul crește până la 15 lei. Pentru o instalație de pom cu 200 de beculețe vom scoate din portofel minim 20 lei.

Pentru cei care vor să își lumineze casa cu lumânări speciale trebuie să știe că acestea costă în jur de 20 de lei bucata.

Și pentru ca decorul să fie „ca la carte”, cel mai important este bradul pe care vom pune toate aceste decorațiuni. Un brad de plastic de 1,50 m costă, în funcție de bogăția coroanei, între 40 și 200 de lei.

Pentru cei care preferă brazii naturali, amintim că pomii de Crăciun erau vânduți anul trecut cu prețuri cuprinse între 35 lei şi 300 lei: un brad cu înălţimea de 1,2 metri costă 35 lei, iar unul de 5 metri costă 600 lei (preţ negociabil, cu reducere 50%, respectiv 300 de lei). Cei între 2 metri şi 3 metri se vând la preţuri între 50 şi 100 lei, în funcţie de înălţimea de la care au fost tăiaţi.

Pentru a vă putea face o primă impresie despre ofertele aduse de magazinele din Alba Iulia, vă prezentăm o galerie foto cu decorațiunile de iarnă expuse pe rafturi:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax