Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Magazinul LIDL din Alba Iulia se deschide până la sfârșitul anului. Vezi stadiul lucrărilor de construcție

Publicat

Lucrările de pe șantierul de construcție al magazinului LIDL sunt în plină desfășurare. Supermarketul, așteptat de locuitorii orașului de mai multă vreme, va fi deschis până la sfârșitul anului, în funcție de evoluția lucrărilor de construcție. În luna iunie a acestui an, Primăria Municipiului Alba Iulia a eliberat autorizația de construcție, valabilă timp de un an.

Noul magazin LIDL se situează în zona intersecției dintre Bulevardul Revoluției și strada Lalelelor. Potrivit informațiilor oferite de departamentul de relații cu publicul al LIDL România, deschiderea magazinului este preconizată pentru sfârșitul anului, însă ar putea avea loc și în toamnă dacă lucrările vor fi finalizate mai devreme.

Potrivit documentaţiei aprobate în Consiliul Local, complexul comercial din cartierul Cetate va fi amenajat pe o zonă mixtă de 6.240 mp, din care construcţiile pe un nivel vor ocupa un teren de 3.664 mp  – aproximativ 1.500 de metri magazinul, spaţiile verzi 785 mp, zona acces auto şi pietoni 785 mp, completată cu 504 mp pentru circulaţie auto şi alţi 504 mp pentru circulaţia pietonilor.

Construcţia poate avea o înălţime maximă de 17 m (parter, etaj şi mansardă) şi dispune de reţelele existente în zonă: apă, curent, gaz, canalizare.

Circulaţia pe străzile adiacente Lăncrănjan şi Lalelelor, se va menține la reglementările actuale, cu două accese auto din fiecare arteră, spre complexul comercial. Parcarea va avea 75 de locuri. Clienţii vor avea acces în magazin de pe strada Ion Lăncrănjan, iar furnizorii de marfă de pe strada Lalelelor. În intersecţia spre Bulevardul Revoluţiei va fi amenajat un sens giratoriu.

Lucrările de construcție sunt efectuate de firma “Concret Construct” din Gura Humorului.

Retailerul german Lidl folosește, în medie, pentru magazin, o suprafață de aproximativ 1.200 metri pătrați, la care se adaugă o suprafață dublă pentru parcare.

În județul Alba, Lidl mai deține magazine, în Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir. Media angajaților pentru fiecare supermarket este cuprinsă între 30 și 50 de oameni.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax