Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: MAGIC HOME, refugiul dedicat părinților copiilor bolnavi de cancer a fost deschis. Sunt disponibile 26 de locuri

Publicat

Construcția blocului Magic Home, refugiul familiilor copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave internați la Spitalul Fundeni din București, a fost terminată. De menționat este că spațiul a fost construit integral de un ONG, care a primit banii din donații și sponsorizări. 

Anunțul a fost făcut pe Facebook, de Alex Dima reporterul de televiziune de la PRO TV, cunoscut pentru emisiunea ”România, te iubesc” și de fondatoarea organizației Magic Home, Melania Medeleanu.

Fundația Magic Home este condusă de Melania Medeleanu și de fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu. 

În refugiul Magic Home, 26 de părinți care au copii internați la Institutul Fundeni vor avea unde să doarmă, unde să mănânce, mai exact toate facilitățile unei case de locuit. 

magic home

Mai mult de atât, pe lângă spații de locuit, (11 camere cu 26 de paturi) cei care vor căuta ajutor la Magic Home vor fi consiliați psihologic de către profesioniști în domeniu. 

Spațiul va putea fi folosit de către părinții copiilor internați la Fundeni din 2020. 

magic camp

În urmă cu doi ani un amplu proiect de strângere de fonduri începea. Rând pe rând, oameni simpli, sau persoane publice erau invitați să stea pe un scaun de lemn, pentru a înțelege cum stă un părinte al unui copil bolnav, într-un salon de spital. 

magic camp

În doar 23 de zile din donații prin SMS sau sponsorizări au fost strânși banii necesari construcției. Mai multe detalii pentru cei interesați să doneze în continuare  aici

Sursă foto: Facebook – Alex Dima, Melania Medeleanu. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax