Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mai mult Skepsis”. Spectacol la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, la aniversarea a 14 ani de activitate a grupului de teatru

Publicat

skepsis 7 Aproximativ 300 spectatori de toate vârstele au asistat vineri, la spectacolul „Mai Mult Skepsis”, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. În regia lui Viorel Cioflică, spectacolul de divertisment a fost prezentat pentru a premia cei 14 ani de activitate ai grupului.

Spectacolul a servit publicului o reţetă în care s-a gustat câte puţin din mai multe “produse” cu skepsis. Şi pentru că în cadrul grupului Skepsis se pregătesc şi câţiva elevi de la liceele din Alba Iulia, seara a fost deschisă de cei mai tineri membri ai grupului (Maria Botezan şi Almond Chismorie) cu piesa de teatru scurt “Guturaiul Oniric”, după Eugen Ionesco, în care incapacitatea limbajului de a exprima emoţiile adânci şi de a crea legături progunde cu ceilalţi a fost tema principală.

Prin sceneta “Învingătorul lui Napoleon”,  Skepsis a adus apoi un omagiu marilor actori ai teatrului românesc şi umorului deceniilor trecute, care au fost întotdeauna o sursă de inspiraţie şi un exemplu pentru grup.

Amintind de primele spectacole ale grupului, Viorel Cioflică a antrenat publicul prezent în atmosfera începuturilor cu Skepsis, cu acoruri şi refrene ale unor cunoscute melodii folk şi cântece studenţeşti.

Skepsis a creat în timp o serie de spectacole unice de teatru şi umor. Seara a fost încheiată cu două momente originale din repertoriul grupului: piesa de teatru scurt “Întâlnire cu Împăratul” şi pantomima “Romeo şi Julietaaah!” unde s-a repovestit parodic idila dintre veşnicii îndrăgostiţi ai lui Shakespeare.

„Mai mult Skepsis”, un spectacol de divertisment, cu teatru scurt, umor, acorduri de folk şi bună dispoziţie, toate purtând amprenta grupului care a reprezentat Alba Iulia, mediul universitar albaiulian şi Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia de-a lungul anilor la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale, devenind unul dintre cele mai prolifice şi longevive grupuri de tineret din România, transmit organizatorii evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax