Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Mai multe garaje din Alba Iulia vor fi demolate de Primărie. Se vor amenaja noi locuri de parcare

Publicat

În jur de 70 de garaje construite în urmă cu mulți ani pe mai multe străzi din Alba Iulia vor fi demolate. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Emil Popescu pe pagina sa de Facebook. 

Este vorba despre mai multe garaje aflate în zona străzilor Arnsberg, Vasile Goldiș, a blocurilor M și Bulevardului Revoluției.

În locul lor primăria intenționează să amenajeze locuri de parcare.

”Măsura vine ca urmare a derulării lucrărilor de mobilitate și a nevoii tot mai mari de a fi identificate soluții pentru amenajarea unor locuri de parcare.

Proprietarii garajelor la care fac referire au primit, deja, înștiințări din partea Poliției Locale. În perioada următoare, aceștia vor trebui să demoleze construcțiile respective.

În caz contrar, acest lucru va fi făcut de către administrația locală. Pe amplasamentele la care am făcut referire, Primăria va amenaja locuri de parcare”, a precizat Emil Popescu în postarea sa de pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    joi, 07.09.2023 at 10:01

    vai de mine, unde o sa-si mai tina cetatenii muraturile si vechiturile!? chiar asa, sa le rugineasca rablele de-acum inainte?

  2. Cornelia

    joi, 07.09.2023 at 10:42

    hai ca vine iarna, sunteti mult in urma, intrati si pe strada arnsberg nr4,unde nu exista trotuare sa ne plimbam nepoteii,sau transformat in parcari pentru rablele din vest!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax