Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mai multe persoane din Apuseni care au fost afectate de inundații au primit ajutoare de la Crucea Roșie Alba

Publicat

Mai multe familii din localitățile Sohodol, Ocoliș, Runc și Cărpiniș, zone lovite de inundații, au primit din partea Filialei Crucea Roșie Alba pachete igienico sanitare și alimente. 

În dimineața zilei de vineri, o echipă alcătuită din 14 angajați și voluntari ai Filialei de Cruce Roșie Alba și Sibiu s-a deplasat din nou în zonele afectate, cu două mașini, o remorcă și o mașină de transport marfă.

În total, au fost oferite oamenilor 344 pachete igienico-sanitare și alimentare, în valoare de peste 40.000 lei. Pachetele igienico-sanitare au conţinut: săpun, şampon, gel de duş, detergent de vase, detergent de haine, soluţie de curăţat geamuri, soluţie de curăţat suprafeţe, hârtie igienică, dezinfectant suprafeţe, lavete şi bureţi pentru curăţenie; pachetele alimentare au avut în componenţă diverse alimente de bază nepersabile.

Pachetele au fost oferite personal oamenilor, echipele Crucii Roșii deplasându-se pe jos în zonele greu accesibile, împreună cu câte un reprezentant din partea primăriilor din zonele afectate. Astfel, au fost distribuite produse în toate comunitățile vizate, după cum urmează:

79 pachete în Sohodol

108 pachete în Ocoliș și Runc

157 pachete în Căpiniș.

 

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba aduce mulțumiri Filialei de Cruce Roșie Sibiu, care a oferit un ajutor considerabil, atât prin atragerea unor fonduri pentru susținerea demersurilor noastre, cât prin prezența efectivă în teren.

Această acţiune a fost posibilă şi cu sprijinul financiar al localnicilor din comuna Giuvărăşti, judeţul Olt,. De asemenea, mai mulți locuitori din zona Sebeş, au donat către Crucea Roşie diverse produse alimentare neperisabile și au mai fost persoane care au donat diverse sume de bani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax