Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Mai mulți jandarmi din Alba au fost avansați în grad, la termen. Ceremonie la sediul instituției

Publicat

Mai mulți ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului de Jandarmi ”Avram Iancu” Alba au fost avansați în următorul grad, la termen, au anunțat reprezentații instituției, într-un comunicat de presă. 

Este vorba despre doi ofițeri si 40 de subofițeri jandarmi au fost avansați în gradul următor la termen. Ceremonia de avansare în grad s-a desfășurat luni, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba.

Este vorba despre 42 de jandarmi care au îndeplinit sau urmează să îndeplinească stagiul minim în grad în decursul anului 2022.

Activitatea s-a desfășurat într-un cadru restrâns începând cu ora 12.00,  la sediul instituției.

”Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria”, au precizat reprezentații Jandarmeriei într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax