Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mai mulți polițiști de penitenciar din Aiud au donat sânge pentru victimele războiului. Unde va fi folosit sângele donat

Publicat

Mai mulți polițiști de penitenciar, ai Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud au donat sânge pentru victimele rănite în războiul din Ucraina. 

Acțiunea de donare de sânge a avut loc, luni 28 februarie, iar la ea au luat parte mai mulți polițiști ai penitenciarului. Aceștia au considerat că prin gestul lor pot salva o viață, a unor persoane care au fost rănite în timpul luptelor din Ucraina. 

De asemenea, reprezentații polițiștilor de penitenciar au declarat pentru alba24.ro că și marți, 1 martie, peste 15 polițiști vor merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia și vor dona sânge pentru victimele din Ucraina.

Acțiunea polițiștilor de penitenciar din Aiud vine într-un moment în care este nevoie de mărirea stocurilor de sânge la nivel național au precizat reprezentații Centrului de transfuzie din Alba Iulia.

Mai exact, momentan, România nu va livra sânge sau componente sanguine în Ucraina. Însă va fi nevoie pentru momentul când în România vor fi trimiși răniți de pe frontul din Ucraina.

În acest sens, programul de donat sânge a fost modificat pentru următoarele două săptămâni, iar acesta va fi de la 7.30 la 17.50.

Reprezentanții Centrului de Transfuzie din Alba Iulia îi îndeamnă pe cetățeni să mearga pentru a dona sânge deoarece va fi nevoie în viitorul apropiat când vor ajunge primii răniți și în România.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax