Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mai mulți pompieri ai ISU Alba au participat într-un schimb de experiență în Franța. Cum a fost experiența

Publicat

Timp de opt zile, o delegație formată din 7 cadre militare (2 ofițeri și 5 subofițeri) din cadrul ISU Alba au participat în Franța, în localitatea Plœeuc l’Hermitage, la prima mobilitate a proiectului Erasmus + „Instruirea și recrutarea pompierilor voluntari în zonele rurale – FITTRA”, transmit reprezentații ISU Alba, într-o postare pe Facebook. 

Proiectul este în parteneriat cu pompieri din Franța și Polonia. Pe parcursul desfășurării proiectului pompierii români aflați în Franța au vizitat trei centre de intervenție, un centru de formare și pregătire, sediul Serviciului Județean de Pompieri și Dispeceratul Județean de preluare a apelurilor (Cotes d’Armor).

Totodată, au participat la o temă de pregătire a Școlii de Formare a tinerilor pompieri din centrul de intervenție Plœeuc l’Hermitage și de asemenea au fost organizate ședințe de lucru pe tema proiectului.

”Dorim ca această activitate să fie de bun augur, pregătirea în comun și schimbul de bune practici să ducă la perfecționarea pompierilor, la îmbunătățirea tehnicilor de interventie și nu în ultimul rând la dezvoltarea relațiilor interumane între salvatorii europeni”, au mai precizat reprezentații ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax