Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO | Se deschide patinoarul din Piața Cetății. Spectacol de dansuri cu flăcări pe gheață, cu „Crispus” din Sibiu

Publicat

Festivalul de Iarnă de la Alba Iulia atinge un nou nivel sâmbătă, când soseşte unul dintre cele mai așteptate momente ale acestei ierni: deschiderea patinoarului din Piața Cetății. După ce a fost inaugurat în urmă cu o săptămână cu un spectacol de lasere, concert de colinde, căsuțe cu bunătați și Moș Crăciun, Parcul de Sărbători este și în acest weekend punctul de întâlnire al albaiulienilor care iubesc iarna și zăpada. Inaugurarea patinoarului se face în mod spectaculos, cu dansuri cu flăcări pe gheață cu trupa Crispus din Sibiu.

Inaugurarea patinoarului din Piața Cetății are loc sâmbătă, la ora 17.30. Patinoarul are o suprafață de 600 de metri pătrați și a fost instalat de Primăria Municipiului Alba Iulia în colaborare cu o firmă din Brașov, singura care a acceptat condițiile impuse de municipalitate.

Tariful de intrare pe patinoar este de 10 lei de persoană, nediferențiat, pentru o oră și jumătate. Cei care doresc să închirieze patine trebuie să achite o taxă suplimentară de 10 lei, pentru o pereche de patine profesionale. Tarifele ar putea suferi modificări.

Inaugurarea are loc sâmbătă la ora 17.30, ocazie cu care se va desfășura un spectacol de gheață, patinatori profesioniști și trupa „Crispus” din Sibiu. Este vorba despre un spectacol de dansuri cu flăcări pe gheață, intitulat „Fire on Ice”. „Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de un spectacol pirotehnic combinat cu acrobaţii care vor crea efecte vizuale unice. Simplitatea şi naturaleţea, care îi însufleţesc pe tinerii rebeli de la Crispus, vor aduce un tribut binemeritat echilibrului dintre apa şi foc. Patinoarul va fi animat de un DJ, care v-a pregătit concursuri inedite şi surprize”, au transmis reprezentanții Primăriei.

„Sunteți invitați în lumea lui Moş Crăciun cu turtă dulce, vin fiert şi brăduţi decoraţi, dulciuri sau produse traditionale romanesti. Pentru cei mici am pregătit în Sala Unirii, Atelierul de turtă dulce – un loc de creaţie însufleţit de  personaje vesele, pregătite să intre în joacă şi să-i distreze pe pitici. Ajutoarele lui Moş Crăciun îi aşteaptă deja pe micuţii înarmaţi cu creativitate, să participe gratuit la atelier, iar la final, autorii celor mai inedite opere garstronomice vor primi cadouri.

Nu rataţi nici fanfara lui Moş Crăciun care va însufleţi Piaţa Cetăţii în 21 decembrie, de la orele 18.00, corurile de copii şi concertele care ne vor aduce în suflete magia Crăciunului”.

Festivalului iernii „Alba in Magia Crăciunului” este organizat de Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

Vedeți aici Programul complet al Festivalului de Iarnă de la Alba Iulia.

Iată cum arată patinoarul în prezent:

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popescu

    joi, 13.12.2012 at 16:02

    Alba Iulia merita un asemenea obiectiv de recreere. Felicitari organizatorilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax