Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani

Publicat

Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit marți venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, aceasta a primit din partea reprezentanților administrației locale o plachetă și suma de 1.000 de lei. 

„Ciortea Maria Christina a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani!

Medic pediatru cu o carieră îndelungată este cunoscută la Ocna Mureș ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă. Fie că era soare sau frig și ceață, doamna doctor Ciortea își consulta pacienții chiar și în localități precum Războieni sau Lunca Mureșului.

Alături de cei apropiați, la ceas aniversar i-au fost alături și reprezentanți ai autorităților locale și ai bisericii la care a umblat zeci de ani.

Cu această ocazie i-au fost înmânate din partea Consiliului Local Ocna Mureș și a Primăriei Ocna Mureș prin domnul primar Silviu Vințeler, domnul viceprimar Pavel Podariu și a domnului secretar Pandor Nicușor o diplomă aniversară, o frumoasă plachetă și suma de 1000 lei.

La cei 100 de ani împliniți tocmai de Sf. Gheorghe nu putem decât să îi urăm un sincer „La Mulți Ani” și multă sănătate în continuare!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax