Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Maria și Miruna, două sportive din Alba Iulia, vor participa la Campionatul Național de Schi Alpin, de la Șuior

Publicat

Două tinere din Alba Iulia, Maria Beleiu și Miruna Mada, vor reprezenta orașul, dar și județul Alba la Campionatul Național de Schi Alpin. Cele două sportive vor participa la categoria ”Under 16”. Fetele au deja în palmares mai multe competiții și clasări pe podium. 

Maria și Miruna sunt antrenate de Cristian Voinescu, la clubul ACS Free Motion secția Alba Iulia. Antrenamentele se desfășoară pe domeniile schiabile de la Transalpina și Oncești, dar și pe ghețarii din Austria, a precizat antrenoul Cristian Voinescu.

În cursul anului 2022, cele două sportive au participat deja la două competiții, unde s-au aflat în topul clasamentului: în primele 10 la Șuior și în primele 15 la Brașov.

Campionatul național la schi alpin pentru categoriile Under 16 și Uunder 14 are loc între 7-10 martie , organizat de FRSB în colaborare cu CSS Baia Sprie și primăria Baia Sprie la Șuior și sunt prezenți peste 150 sportivi din țară, a mai transmis antrenorul Cristian Voinescu.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax