Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Marşul motocicliştilor de la Apulum Bikers la Alba Iulia. Motoare turate de Zilele Oraşului

Publicat

Sâmbătă seara, Asociaţia Apulum Bikers din Alba Iulia a organizat, cu ocazia Zilelor Oraşului, o paradă motorizată pe două roţi. Bikerii s-au întâlnit în parcarea din zona Stadionului „Cetate”, pentru o tură în oraş şi de asemenea pentru a promova respectul pentru motociclişti în trafic, prin împărţirea de flyere.

Participanţii la această paradă au format o coloană, au pornit spre zona Ampoi III – Magazinul „Unirea”, au traversat centrul oraşului spre Gară, pe strada Ferdinand şi au urcat apoi pe Bulevardul Încoronării spre Piaţa Cetăţii, unde se desfăşoară şi Zilele Oraşului. La finalul paradei s-au oprit în Pieţa Cetăţii, iar iubitorii de motoare s-au putut şi fotografia cu bikerii. Membrii asociaţiei promovează mesajul „Respect reciproc în trafic! Atenţie la motociclişti!”. Pe lângă albaiulienii de la Asociaţia Apulum Bikers, la eveniment au luat parte şi hunedorenii de la Corvin Riders. Alături de participanţii acestei acţiuni au fost invitaţi şi alţi bikeri, care iubesc şi împărtăşesc viaţa pe două roţi.

Printre mesajele transmise în timpul marşului au fost cele destinate şoferilor – “Nu sunteţi singurii pe drum”, “Utilizaţi mai des oglinzile retrovizoare” sau „Nu aruncati cu obiecte pe geam” ori motocicliştilor – „Rulaţi cu viteză adecvată”, „Respectaţi regulile privind depăşirea”, „Fiţi vizibili”.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Primăriei Alba Iulia şi al Poliţiei Rutiere.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment (foto: Cosmin NISTOR)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ZILELE ORAŞULUI ALBA IULIA: Vezi care sunt evenimentele de sâmbătă seară şi duminică | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax