Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Marţi, protest cu opt oameni la Monumentul Revoluţiei din Alba Iulia

Publicat

Protestul în zona Monumentului Revoluţiei din Alba Iulia a continuat şi marţi, în a treia săptămână de manifestaţii. Doar patru persoane s-au strâns la capătul Bulevardului Transilvaniei, după ora 16.00, în linişte, fără să scandeze vreo lozincă. Ulterior, grupul a ajuns la opt persoane, care au strigat de câteva ori „Jos, Băsescu!”.

În schimb, unul dintre protestatari a afişat pe o pancartă un mesaj: „Eba-şi pune silicoane, oamenii dorm prin canale, Udrea-şi cumpără vuitoane, poporu moare de foame. Poporu te ridică, poporu te coboară, de la preşedinte, la javră ordinară. Vrem o Românie demnă, nu o mahala eternă. Noi suntem poporu şi ducem în spate un guvern şi un preşedinte fără demnitate. Vrem demisia, Traiane, nu vrem miere în borcane. Nu staţi oameni, iar, în casă, că demisia-i pe masă.”

Pe parcursul acţiunii de protest, alte câteva persoane s-au oprit şi au discutat cu manifestanţii, însă nu au rămas pentru mult timp.

În jurul orei 16.20, s-au strâns 7-8 oameni, care continuau protestul în tăcere. Ulterior, au strigat de câteva ori „Jos, Băsescu!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. EU

    marți, 31.01.2012 at 17:25

    Nu v-ati plictisit? 🙂 nu vedeti ca nu rezolvati nimic? azi, pe frigul asta, n-as fi iesit nici daca mi-ar fi dat bani… :))

    • radu

      miercuri, 01.02.2012 at 02:41

      crezi ca nu au luat bani?
      nu observi ca sunt aceleasi fetze obosite?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax