Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mărțișoare, felicitări, cântece și dansuri pentru vârstnicii din Alba Iulia, care au primit vizita elevilor CSEI. Eveniment dedicat zilei de 8 Martie

Publicat

DSCF4873 Suntem la început de primăvară, iar bucuria acestui anotimp s-a făcut simțită și la Căminul de vârstnici din Alba Iulia. În această săptămână, elevii claselor a VI-a si a VII-a de la Centrul Şcolar de Educație Incluzivă Alba Iulia au vestit sosirea primăverii, dăruind mărțișoare și felicitări vârstnicilor de la cămin.

Pentru ca bucuria să fie completă, mărțișoarele au fost însoțite de un mic spectacol dedicat primăverii și Zilei Internaționale a Femeii.

Cu entuziasm, elevii de la CSEI Alba Iulia au cântat, dansat și interpretat scenete care i-au emoționat pe cei prezenți, aducând zâmbete pe chipul acestora, dar și câte o lacrimă în ochii doamnelor.

Întâlnirea a fost plăcută, copiii au socializat cu bunicii și bunicile prezente, au aflat lucruri noi și au promis că îi vor vizita mai des.

Elevii au fost însoțiți de  prof. Anca Enyedi, prof. Cosmina Florea, prof. Dana Costea, prof. Dana Cristian, asistent social Oana Filipescu si director adjunct, prof. Monica Paul.

Copiii și profesorii îi mulțumesc directoarei, Corina Bedelean pentru primirea caldă și vorbele frumoase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax